Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang - online

JAN
21

Babysalmesang - online


Dato Torsdag d. 21. januar 2021, kl. 09:30
Sted Aa Kirke, Storegade 2, 3720 Aakirkeby
Babysalmesang - online

Hej kalder alle babyer (0-1 år) på Bornholm. Så er vi i gang med babysalmesang "live" på Facebook. Vi er på torsdage kl. 9.30 og det varer ca. 20-30 minutter. Meld jer til facebookgruppen Aa Kirke Babysalmesang. Vi Håber I har lyst til at være med. Det er gratis ? 

  Vi har lavet poser med de ting, vi bruger til babysalmesang, som I kan hente i Aa Kirkes våbenhus ma-fre mellem kl. 8.00 og 16.00 Skriv en mail eller ring, så ligger jeg en pose med jeres navn i våbenhuset. ?Babysalmesangs hilsener Lisbeth, Birgit, Karin og Jørn

PS: Posen er ikke nødvendig for at være med, måske har du selv en klokke, et silketørklæde, evt. en lille bold og en beholder med sæbebobler og et stearinlys/fyrfadslys. liggende. Du kan downloade teksterne til salmerne og sangene her i gruppen. 

  Vi er på fra kl. 9.20 på Facebook. Vi håber og kunne lave det med Zoom snart, så vi kan hilse på jer og I kan se hinanden, mens vi er på. Indtil da, kan I give os et like eller skrive I er med, når vi går på live.

Meld jer til facebookgruppen Aa Kirke Babysalmesang kontakt: Jørn Andersen mobil 23 47 13 67 og mail: jornkandersen@gmail.com